Főoldal
 
 
Helyszín
 
 
Versenyek
 
 
Programok
 
 
Kapcsolat
 

Notice: Undefined offset: 0 in /home/fyanica/public_html/13/classes/page_class.php on line 25

 ..:: fYaNICA #13 Budapest, Csokonai Műv. Ház ::..
[2006. Június 10. 12:00] - [2006. Június 11. 12:00]

PARTY LIVE !!!

Immár tizenharmadik alkalommal nyílik lehetőség az Amiga és az alternatív géptipusok kedvelőinek, hogy egy napot tölthessen el barátaival, ismerőseivel. A kellemes környezetet ezúttal is a Csokonai Művelődési Ház nyújtja, külön köszönet nekik hogy idén is rendelkezésünkre álltak. Az egyetlen apró eltérés az eddigi party-k menetrendjéhez képest, hogy most DÉLBEN azaz 12:00-kor kezdődik a rendezvény. Természetesen másnap ennek megfelelően tovább lehet kínozni a büféseket! ;)

Aki most jön először, az a "helyszín" menüpontban talál segítséget, de mindenkinek fel szeretném hívni a figyelmét, hogy Budapesten ezidőtájt a BKV ismét feltúrja a várost, lezárja a 2-es metrót, felrobbantja az összes hidat, stb... Tehát mindenkinek érdemes ezügyben tájékozódni a BKV oldalán az "aktuális hírek" menüpontban!

Azok az emberek, akik nevezni szeretnének valamelyik compo-ra művükkel, tekintsék meg a "versenyek" menüpontot, mert ezen a téren is változások történtek!

Hogy milyen müsorral szórakoztatjuk a kedves egybegyűlteket, azt a "programok" menüpontban lehet kideríteni. Ez a szekció a party napjáig folyamatosan változni fog, tehát érdemes minden nap többször is benézni ide! ;)

A belépődíj a party-ra maradt a régi, tehát 2500 Ft. Elővételre most nincs lehetőség.

Szeretettel várunk mindenkit tehát Június 10-én déltől. Gyertek el minél többen! :P